Een buitengewone bijdrage leveren aan groei

WHAT

“Cijfers zijn het fundament
waarop we onze diensten bouwen.”

We zijn een firma van boekhouders, fiscalisten, bedrijfskundigen en HR specialisten. Daarnaast kennen we een sterke IT discipline die zorgdraagt voor een continue innovatiekracht in onze dienstverlening. De financiële kolom is de basis waaruit we werken in onze dienstverlening. Cijfers zijn het fundament
waarop we onze diensten bouwen. Wat we opleveren wordt altijd vanuit die basis gehaald. We gebruiken de cijfers van gisteren om de keuzes van morgen te maken.

Groep medewerkers zittend achter bureau
CIJFERTJES

RS Boekhouders

Het verzamelen, vastleggen en rapporteren van cijfers is de basis van ons werk. Wij zijn boekhouders met kennis van de nieuwste boekhoudsoftware en de laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. De financiële administratie en de salarisadministratie, het factureren en aanmanen, de projectadministraties en tussentijdse cijfers, alles doen we digitaal en onze boekhouders weten hoe het werkt. We werken met zowel junior als senior boekhouders.

Onze boekhouders zijn verantwoordelijk voor het voeren van een volledige en juiste boekhouding en het tijdig opstellen/verzenden van rapportages in lijn met de interne bedrijfsrichtlijnen en de financiële
wet- en regelgeving van onze klanten. Boekhouders zijn in staat om mee te denken in verbeteringen en deze door te voeren. Samen met een team van junior boekhouders, draagt de senior boekhouder zorg voor de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting. Daarnaast adviseren zij onze klanten proactief over risico’s, uitdagingen en verbeteringen en zijn ze in staat verbeteringen door te voeren.

AANGIFTE

RS Fiscalisten

De RS Fiscalist is gespecialiseerd in de belastingwetgeving en in belastingbesparende tips. Een optimale aangifte is niet vanzelfsprekend. Een RS Fiscalist denkt mee en beoordeelt of er nog aanpassingen moeten worden gedaan in het fiscaal beleid van de onderneming. We kijken naar de optimale structuur. Keuze van de juiste rechtsvorm, toepassing van aftrekposten voor ondernemers, oversluiten van de hypotheek naar de BV, begeleiden van overnames, toepassing van BTW bij webshops en medische beroepen, of BTW terugvragen bij gesubsidieerde projecten: het is voor ons bekend terrein.

ADVIES

RS Salarisadministrateurs en HR adviseurs

Onze salarisadministrateurs zijn zeer vakbekwaam. Ze verzorgen de loonberekening en toetsen dit aan de fiscale regels. Vragen over beloningen worden vakkundig en in normale taal beantwoord. Ook voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten en beloningsbeleid, eerste hulp bij ontslagzaken en correcte uitleg van CAO’s bent u bij ons aan het goede adres.

CONSULT

RS Bedrijfskundige

Onze bedrijfskundigen zijn ervaren consultants die op strategisch niveau kunnen meedenken en sparren met een klant. In de rol van Trusted Advisor staan ze menig ondernemer en Directeur Groot Aandeelhouder bij. Een duidelijk beeld van het heden is de basis voor een blik op de toekomst. Vanuit deze gedachte zijn RS bedrijfskundigen in staat bedrijven te helpen bij moeilijke keuzes, en bij het aanbrengen van meer structuur in financiën, planning en organisatie. Het kan ook nodig zijn om vat te krijgen op de werkdruk, nieuwe ideeën te creëren of een strategie te heroverwegen. Door gebruik te maken van het “business model canvas” weten we aantoonbaar en soms verrassend succes te behalen.

IMPLEMENTATIE

RS IT Goeroes

IT zien wij als de basis voor de snelle ontwikkelingen in ons vak en het maakt permanent deel uit van onze bedrijfsvoering. Onze cliënten hebben vaak al online tools draaien en wij gaan de uitdaging aan om die soepel te integreren met de financiële administratie. Onze IT-ers testen constant nieuwe software op toepasbaarheid, koppelen verschillende online toepassingen en integreren webshops met financiële administraties. Onze IT-ers zijn ook snel in staat implementaties te doen zodat kan worden doorgepakt op de cijfers. Daarnaast geven onze IT Goeroes trainingen, zodat iedereen ermee kan werken.

DIRECTIE

RS Founders

We zijn trots op alle kennis en kunde die we in huis hebben en zijn een continue lerende organisatie. Door middel van onze adviesdiensten zijn we in staan informatie op een dusdanig manier te ontsluiten dat we op het niveau van een controller of een financieel directeur kunnen adviseren.

Als oprichters realiseren we ons dat ons netwerk toegevoegde waarde kan bieden, en waar van toepassing, stellen we die dan ook graag ter beschikking.

Mocht er sprake zijn van een overname of verkoop, dan helpen we ondernemers graag op weg.

ONZE MISSIE

Why

Wij geloven dat de juiste financiële strategie
het verschil kan maken in het succes van de ondernemer.

ONS STREVEN

How

Vanuit de financiële kolom voorzien wij ondernemers van relevante informatie en inzichten die leiden tot betere keuzes.

GOED GESPREK?

Contact

Ondernemende boekhouders met wie je een goed gesprek kunt hebben.

ONS GETALENTEERDE TEAM

Maak kennis met deze doortastende club mensen

GEMOTIVEERD?

Maak kennis met ons team

FANATIEK?

Maak kennis met ons team

DOORTASTEND?

Maak kennis met ons team

DE BESTE?

Maak kennis met ons team

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's

CONTACT

Welkom bij de club!

Fantastisch dat we mogen bijdragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf. We zitten kort op de bal en gaan voor optimaal resultaat. Wil je meer grip op jouw groei als ondernemer? RS Finance maakt van cijfers mensenwerk.

Bezoek

Bezoekadres Amsterdam:
James Wattstraat 100
6e verdieping
1097DM Amsterdam

Bezoekadres Rotterdam:
Max Euwelaan 55
3062 MA Rotterdam

a

Postadres:
Postbus 51298
1007 EG Amsterdam

Bezoekadres Purmerend:
Wielingenstraat 133
1441 ZN Purmerend