RS Finance wederom uitgeroepen tot FD Gazelle 2022

9 Nov, 2022

Nieuws

Met trots kunnen wij mededelen dat RS Finance is uitgeroepen tot FD Gazelle 2022! RS Finance is één van de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio West en categorie middel.

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Financiële Dagblad. Voor de selectie gelden ook dit jaar weer extra zware criteria, zoals een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, een positief nettoresultaat, financieel gezond zijn en nog vele andere criteria.

RS Finance heeft sinds 2017 de prijs vijf keer in de wacht mogen slepen. Arjan Schipperus, Managing Partner van RS Finance: “We zijn blij dat we opnieuw bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland horen. Ons team zet zich iedere dag in om een buitengewone bijdrage te leveren aan de groei en het succes van ondernemers. De FD Gazelle is een mooie kroon op het harde werk van ons ambitieuze team.”

RS Finance is in 2013 opgericht. Inmiddels werken er 80 controllers, boekhouders, fiscalisten, business consultants, salarisadministrateurs, HR-adviseurs en IT specialisten, verspreid over de kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Purmerend. Met elkaar bedienen zij ruim 750 opdrachtgevers door heel Nederland.

ANDERE BLOG POSTS

Misschien ook interessant