RS Finance voor het eerst FD Gazellen in 2017

22 Sep, 2021

Nieuws

Het gaat goed met RS Finance. We behoren dit jaar voor het eerst bij de 770 snelst groeiende bedrijven binnen Nederland. Met deze prestatie zijn wij uitgeroepen tot FD Gazellen 2017 door het Financieel Dagblad.

Het Financieel Dagblad reikte dit jaar voor de 16e keer de FD gazellen Award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bij de selectie hanteerde het Financieel Dagblad ook dit jaar weer extra zware criteria. Bedrijven moesten in ieder geval voldoen aan criteria zoals: minimaal voor drie jaar ononderbroken een omzetgroei van minstens 20% per jaar behalen, een positief nettoresultaat hebben, financieel gezond zijn en nog vele andere criteria. Daarnaast weegt het Financieel Dagblad de cijfers van vele bedrijven tegenover elkaar af en worden alleen de snelst groeiende bedrijven genomineerd.

RS Finance is in 2013 opgericht. Inmiddels werken er 70 fiscalisten, bedrijfseconomen, boekhouders, IT specialisten en HR-adviseurs, verspreid over de kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Met elkaar bedienen zij ruim 750 opdrachtgevers door heel Nederland.

ANDERE BLOG POSTS

Misschien ook interessant