Financieel betere keuzes maken

We gaan het volgende doen:

N

Krijg tijdig inzicht door middel van maandelijkse rapportages

N

Maandelijks bespreken wij jouw cijfers

Ondernemers zijn goed in ondernemen. Het inrichten van een optimale financiële huishouding? Dat is een vak apart, maar wél essentieel voor een gezonde groei van je onderneming. Maak kennis met RS Finance! Een team van ruim 70 professionals, gespecialiseerd in het ontwikkelen en blijvend optimaliseren van een steengoede financieel administratieve organisatie. Door onze ervaring zien wij in no-time waar de kansen en mogelijkheden liggen binnen jouw onderneming.

Sturen op cijfers doe je gedurende het jaar en niet achteraf. Daarom bieden wij maandelijkse rapportages aan , waarin we de belangrijkste KPI’s met de ondernemer bespreken. De ontwikkeling van elke periode wordt vergeleken met de vorige periode of de begroting voor dit jaar. Desgewenst maken we uitgebreide rapportages waarin we financiële en operationele informatie opnemen.

Wij omarmen innovatie en durven te pionieren. Sinds 2013 willen wij maar 1 ding: Een buitengewone bijdrage leveren aan de groei en het succes van de ondernemer. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van een klein keukentafel bedrijf naar een serieus grote club. Door onze team structuur behouden we de voordelen van korte lijnen terwijl we wel de stabiliteit en de kennis hebben van een groot bedrijf.

Interesse? Boek een call!

Enkel van onze klanten

Is jouw bedrijf klaar voor de groei? Sluit je aan bij deze toonaangevende bedrijven.

4.2/5

Dit kun je verwachten

Met onze maandelijkse rapportages krijg je tijdig inzicht in je financiële administratie. Maandelijks bespreken wij jouw cijfers en geven wij advies om financieel betere keuzes te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Administratie

Administraties kunnen door ons volledig worden verwerkt. Een goed lopende administratie begint met een goede inrichting van software. Onze boekhouders verzorgen de inrichting en voor complexe inrichtingen schakelen zij onze IT consultants in. We leggen zoveel mogelijk vast bij de bron en we zorgen dat klanten zelf in de administratie kunnen werken. Als de klant zelf wil boeken, dan verzorgen we daarvoor de opleiding.

Mijlpalen

Zodra de cijfers goed zijn en de processen en systemen zijn geoptimaliseerd, gaan we graag nog een stap verder. We gaan aan de slag om met de informatie van gisteren de juiste keuzes voor morgen te maken. Om echt te groeien en succesvol te zijn, raden wij onze klanten altijd aan specifieke financiële mijlpalen en doelstellingen vast te leggen. Weet jij waar je wil staan over drie jaar, over vijf jaar? Door duidelijk van te voren de (financiële) uitkomst te bepalen, vergroot je de kans op succes. Met dit in het achterhoofd stellen we een offerte op die specifiek op output gericht is. Het doel en de middelen die we gaan inzetten om het gewenste resultaat te behalen, worden duidelijk geformuleerd.

Gelijk aan de slag

We gaan gelijk aan de slag vanaf de eerste kennismaking. We pakken alles aan vanuit de financiële kolom en kijken ook gelijk naar de fiscale en HR situatie, met andere woorden, de boekhouding, de administratie, de jaarrekening, en de kwaliteit van de rapportage. We laten niks onbelicht. Hieruit volgt een helder rapport en een gerichte offerte.

RS Finance helpt jou verder te komen

Interesse? Boek een call!

Bezoek

Bezoekadres Amsterdam:
James Wattstraat 100
6e verdieping
1097DM Amsterdam

Bezoekadres Rotterdam:
Max Euwelaan 55
3062 MA Rotterdam

a

Postadres:
Postbus 51298
1007 EG Amsterdam

Bezoekadres Purmerend:
Wielingenstraat 133
1441 ZN Purmerend