Finance & Reporting

HOE WIJ HELPEN

Data en cijfers

Een goed gesprek voeren wij altijd op basis van actuele en accurate cijfers. Daarom verzorgen wij de inrichting van administraties en complexe administratieve omgevingen. We voeren boekhoudingen, controleren periodiek de administratie, verzorgen managementrapportages, BTW aangiften en uiteraard de jaarrekening.

HULP

Waar kan RS Finance mee helpen?

Administratie

Administraties kunnen door ons volledig worden verwerkt. Een goed lopende administratie begint met een goede inrichting van software. Onze boekhouders verzorgen de inrichting en voor complexe inrichtingen
schakelen zij onze IT consultants in. We leggen zoveel mogelijk vast bij de bron en we zorgen dat klanten zelf in de administratie kunnen werken. Als de klant zelf wil boeken, dan verzorgen we daarvoor de opleiding.

Periodieke afsluiting

Administraties worden eens per kwartaal of per maand afgesloten. We controleren alle posten in de administratie en bespreken opvallende zaken. Na een goede afsluiting is de administratie compleet en juist verwerkt. Dit is de basis voor een goede periodieke rapportage.

Periodieke rapportage

Sturen op cijfers doe je gedurende het jaar en niet achteraf. Daarom bieden wij een periodieke rapportage aan en bespreken de belangrijkste KPI’s met de ondernemer. De ontwikkeling van dit jaar wordt vergeleken met vorig jaar of de begroting voor dit jaar. Desgewenst maken we uitgebreide rapportages waarin we financiële en operationele informatie opnemen.

BTW aangiften

Na de periodieke afsluiting van de administratie verzorgen we de BTW aangiften. We hebben uitgebreide ervaring met internationale handel en e-commerce.

Jaarrekening

Na afloop van het boekjaar stellen we de jaarrekening op. De jaarrekening bevat geen nieuwe informatie over de bedrijfsvoering van het afgelopen jaar, maar blijft belangrijk voor financiers en voor het maken van fiscale
keuzes. Dit is tevens de basis voor de aangifte vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting.

CONTACT

Welkom bij de club!

Fantastisch dat we mogen bijdragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf. We zitten kort op de bal en gaan voor optimaal resultaat. Wil je meer grip op jouw groei als ondernemer? RS Finance maakt van cijfers mensenwerk.

Bezoek

Bezoekadres Amsterdam:
James Wattstraat 100
6e verdieping
1097DM Amsterdam

Bezoekadres Rotterdam:
Max Euwelaan 55
3062 MA Rotterdam

a

Postadres:
Postbus 51298
1007 EG Amsterdam

Bezoekadres Purmerend:
Wielingenstraat 133
1441 ZN Purmerend