bellende-peter-1-min

Financiële administratie is onze basis. De boekhouding voor ondernemers doen we nauwkeurig, op tijd en Rock Solid. We nemen alle administratieve zorgen graag van je over. En als team zetten we daarbij graag een paar stappen extra voor het succes van onze klanten. Want de juiste financiële strategie maakt het verschil voor de ondernemer. Dat maakt RS Finance de boekhouders met lef!

Steven Blom van Yaiks over RS-team Full Stack Finance
“Super fijn dat je mij en ons team meehelpt, geeft me veel rust!”

Waarom kiest u voor ons?

We nemen geen genoegen met goed, maar met steengoed.

Salarisadministratie en HR-advies


Een tevreden werknemer, is een productieve werknemer. Naast het bieden van een uitdagende en creatieve werkomgeving, is vertrouwen de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering. Het op tijd betalen van het salaris is daar het beste – en meest logische – voorbeeld van. Deze tijdrovende klus vraagt de nodige zorgvuldigheid. Daarom is het uitbesteden van de salarisadministratie een geruststellende gedachte. RS Finance heeft de kennis én de tools om dit terugkerende proces sneller, efficiënter en kostenbesparend van je over te nemen. En daarbij kijken we zeker niet alleen naar de cijfers, maar vooral ook naar jouw mensen.Even over het salaris


Salarisadministratie is één van de pilaren waren de betrokken aanpak van RS Finance op rust. We voelen ons als jouw partner verantwoordelijk voor het netjes en nauwkeurig aanleveren van de betaalbestanden, zodat jij jouw personeel elke maand keurig op tijd kunt betalen. We berekenen de salarissen en zorgen ervoor dat alle belangrijke informatie helder, duidelijk en natuurlijk correct op de loonstroken staat. Heb je een last-minute-wijziging? Door onze grote flexibiliteit en soepele systemen kunnen we wijzigingen snel en secuur voor je doorvoeren. Uiteraard verzorgen wij ook de juiste meldingen en aangiften bij de daartoe aangewezen instanties, zonder dat je hier zelf omkijken naar hebt.

“Leuk om te merken dat jullie met zoveel plezier aan het werk zijn!”
Eva, Holland Pomp Service over het RS Finance-team


Digitaal betrokken 


Als klant kun je op elk moment van de dag op ons rekenen. Natuurlijk staan we je het liefst persoonlijk te woord, maar als jij op je gemak eens overzichtelijk door jouw administratie wilt bladeren kun je ook in onze digitale omgeving terecht. De handige online administratietool stelt je in staat loonstroken in te zien en salarismutaties door te geven, ook kun je bijvoorbeeld eenvoudig de verlofregistratie bijwerken en rapportages raadplegen. Zo heb je altijd en overal een duidelijk en helder overzicht van jouw salarisadministratie, wáár je ook bent. Technische oplossingen, voor efficiënt ondernemen. Offline én online. Dát is RS Finance.


Optimaal HR-beleid

Onze diensten stoppen niet bij salarisadministratie. Sterker nog, daar beginnen we pas. Veel liever maken we ondernemingen nóg gezonder en overzichtelijker. Op alle fronten: ziekteverzuim, contractverlenging, verlof, ontslagzaken. Door de personele processen binnen jouw onderneming scherp in de gaten te houden, helpen we je bij het opbouwen en in stand houden van een optimaal HR-beleid. Binnen het gehele HR-spectrum zijn wij jouw luisterende oren en oplettende ogen. We assisteren bij het interpreteren van Cao’s – én houden je proactief op de hoogte van de laatste wijzigingen – en bieden ondersteuning bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten of het toetsen van nieuwe arbeidswetgeving.

“Wolter, je bent een held! Thanks!”
Fleur Heesen van PK Autoservice over RS-teamlid Wolter


Beloningsbeleid


Hoe weet je of je goed zit met je beloningsbeleid? Op die vraag helpen we je graag een goed antwoord te vinden, dat past binnen jouw bedrijfsvisie en bedrijfsvoering. We checken de concurrentie en zijn op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen. Dit leidt tot een maatwerkadvies voor jouw bedrijf en een stevige basis onder het personeelsbeleid. Door het bewaken van een optimale beloningsstructuur en dito HR-beleid zijn jouw mensen tevreden, voelen zij waardering en biedt jouw bedrijf een werkomgeving die voor iedereen werkt. Zo haal je en houd je de beste mensen in huis.


‘Kunnen we niet, bestaat niet’


RS Finance heeft de kennis en ervaring in huis om je deskundig te adviseren en begeleiden met het belang van jouw bedrijf voorop. Op élk gebied. ‘Want kunnen we niet, bestaat niet’, zeggen we hier op kantoor. En gaat iets ons de pet te boven, bijvoorbeeld op juridisch vlak? Dan vinden we binnen ons uitgebreide netwerk altijd de juiste specialist, die je op elk gebied bijstaat. Natuurlijk met dezelfde betrokkenheid, helderheid en duidelijkheid, die je van RS Finance gewend bent.

“Sandra, it’s been a pleasure to work with you at RS Finance and we are super grateful that you were always ready to help.”
Frederick Rustler Restart Network over RS-teamlid Sandra

Welkom bij de club

Heb je vragen over salarisadministratie of personeelsbeleid? Dan geeft het RS Finance-team persoonlijk uitleg en advies in heldere taal. RS Finance maakt van cijfers mensenwerk.

“De jaarrekening was er sneller dan verwacht”
Mark Wisbrun, Formitable over RS-teamlid Yen Thi
“Zo fijn om nu echt inzicht in de administratie te hebben! In plaats van over twee maanden de cijfers met onze bankrekening te moeten controleren.”
Sam, over RS-teamlid Ronald
“Ha Dustin, ontzettend bedankt voor jouw ondersteuning. Dankzij RS heb ik nog meer zin en vertrouwen gekregen in het ondernemen, zelfs de administratieve kantjes ervan!”
Jorien, Broesli over RS-teamlid Dustin
Solliciteer bij RS!

Vragen? Wij staan u graag te woord!

Stel uw vraag

Welkom bij de club !

Ons team vindt het heerlijk om jouw bedrijf nog succesvoller te maken. We zitten kort op de bal en gaan voor optimaal resultaat. Wil je meer grip op jouw groei als ondernemer? RS Finance maakt van cijfers mensenwerk.

ontdekken kleur

Bedrijfskundig advies

Waar begin je? Hoe kies je? Onze Rock Solid Bedrijfskundigen begeleiden grote en kleine bedrijven bij het inzetten van een nieuwe koers en het maken van moeilijke keuzes.

home kleur2

Boekhouding overnemen

De boekhouding voor ondernemers doen we nauwkeurig, op tijd en Rock Solid. Als team zetten we graag een paar stappen extra voor het succes van onze klanten.

home kleur

Fiscaal advies

Het Rock Solid Fiscalistenteam denkt mee en adviseert deskundig. En als het nodig is, voeren we aanpassingen door in het fiscale beleid van de onderneming.

gebaande paden kleur3

IT & Automatisering

RS Finance begrijpt de waarde van IT en Automatisering. Als ondernemer wil je niet teveel tijd kwijt zijn met invoeren en controleren van gegevens. Dan komen we graag in actie.

gebaande paden kleur2

Salarisadministratie en HR-advies

Mensen maken een bedrijf. RS Finance beschikt over de kennis en tools voor een optimaal HR-beleid.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam interdum velit quis enim elementum blandit. Cras dignissim vitae leo a varius.