bram-en-jim-1-min

Hoe meer er te administreren valt, hoe meer efficiency je haalt uit automatisering. Een oplopend aantal facturen per maand is natuurlijk een goed teken, je onderneming groeit! Maar als ondernemer wil je niet teveel tijd kwijt zijn met invoeren en controleren van gegevens. Dan komen we graag in actie.

Steven Blom van Yaiks over RS-team Full Stack Finance
“Super fijn dat je mij en ons team meehelpt, geeft me veel rust!”

Waarom kiest u voor ons?

We nemen geen genoegen met goed, maar met steengoed.

Koploper in digitalisering

RS Finance begrijpt de waarde van IT en Automatisering. We zijn een innovatieve partij en passen de nieuwste ontwikkelingen toe om onze boekhoudingen soepel en correct uit te voeren. Met groot plezier koppelen we allerlei administratiesystemen van de klant naadloos aan die van ons en zorgen dat alles perfect draait. Dat niet iedereen dit zo leuk vindt als wij, begrijpen we ook. Daarom nemen we alles uit handen en heeft onze klant er geen omkijken naar.

 

“Ik dacht vooraf dat het één grote ellende zou worden, maar het is allemaal zo’n beetje geruisloos verlopen.”

Geert Rollingswier over de overstap naar Exact, begeleid door het RS Finance team

 

Wanneer is automatisering interessant?

Besteed je meer dan acht uur per week aan je administratie? Dan heb je al baat bij een automatiseringsslag. Dat betaalt zich niet alleen uit in tijdwinst, maar bespaart je ook veel frustratie. Energie die je beter kunt besteden aan andere dingen, zoals ondernemen. RS Finance adviseert je graag en begeleidt dit hele proces optimaal voor jouw bedrijf. Ook voor kleine bedrijven, zoals webshops met een laag factuurbedrag met een hoog volume, kan dit erg aantrekkelijk zijn.

 

“De inrichting en begeleiding was heel prettig: los, toegankelijk en professioneel. Kortom, zeer tevreden.”

Marten van Gilst, Vondel &  Nassau over RS Finance

 

Team van IT-goeroes

Als vakidioten kijken we naar het hele administratieproces en zijn we graag creatief. We testen constant nieuwe software, koppelen online toepassingen en integreren webshops met financiële administraties. We ondersteunen bijna alle pakketten en subsystemen die er zijn in Nederland. Zo nodig doen we een complete process redesign en integreren jouw pakket met onze hoogwaardige systemen. Ons motto: ‘als het niet past, dan zorgen wij ervoor dat het tóch past.’

 

Praktische trainingen

Ons team regelt snelle implementaties, zodat klanten direct profiteren van een efficiënter administratiesysteem. Zo kan de ondernemer snel doorpakken met de cijfers en actueel overzicht houden. Vaak geven we korte trainingen on the job zodat iedereen ermee kan werken. Vinden we wel zo praktisch.

“Remco was precies wat we nodig hadden! Exact was voor ons heel lastig om mee te werken tot zijn uitleg. En hij vond onze sushi ook nog lekker.”

Hokai over RS-teamlid Remco

 

Welkom bij de club

Wil je meer grip op jouw groei als ondernemer? RS Finance maakt van cijfers mensenwerk.

“De jaarrekening was er sneller dan verwacht”
Mark Wisbrun, Formitable over RS-teamlid Yen Thi
“Zo fijn om nu echt inzicht in de administratie te hebben! In plaats van over twee maanden de cijfers met onze bankrekening te moeten controleren.”
Sam, over RS-teamlid Ronald
“Ha Dustin, ontzettend bedankt voor jouw ondersteuning. Dankzij RS heb ik nog meer zin en vertrouwen gekregen in het ondernemen, zelfs de administratieve kantjes ervan!”
Jorien, Broesli over RS-teamlid Dustin
Solliciteer bij RS!

Vragen? Wij staan u graag te woord!

Stel uw vraag

Welkom bij de club !

Ons team vindt het heerlijk om jouw bedrijf nog succesvoller te maken. We zitten kort op de bal en gaan voor optimaal resultaat. Wil je meer grip op jouw groei als ondernemer? RS Finance maakt van cijfers mensenwerk.

ontdekken kleur

Bedrijfskundig advies

Waar begin je? Hoe kies je? Onze Rock Solid Bedrijfskundigen begeleiden grote en kleine bedrijven bij het inzetten van een nieuwe koers en het maken van moeilijke keuzes.

home kleur2

Boekhouding overnemen

De boekhouding voor ondernemers doen we nauwkeurig, op tijd en Rock Solid. Als team zetten we graag een paar stappen extra voor het succes van onze klanten.

home kleur

Fiscaal advies

Het Rock Solid Fiscalistenteam denkt mee en adviseert deskundig. En als het nodig is, voeren we aanpassingen door in het fiscale beleid van de onderneming.

gebaande paden kleur3

IT & Automatisering

RS Finance begrijpt de waarde van IT en Automatisering. Als ondernemer wil je niet teveel tijd kwijt zijn met invoeren en controleren van gegevens. Dan komen we graag in actie.

gebaande paden kleur2

Salarisadministratie en HR-advies

Mensen maken een bedrijf. RS Finance beschikt over de kennis en tools voor een optimaal HR-beleid.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam interdum velit quis enim elementum blandit. Cras dignissim vitae leo a varius.