Bedrijfskundige advisering

HOE WIJ HELPEN

Probleemloos grip op je cijfers

Wil je beter onderbouwd keuzes maken voor de toekomst van jouw bedrijf? Dan helpen we je graag op basis van ons inzicht in jouw financiële data. Want dat is het voordeel als wij je administratie doen. Op basis van je eigen cijfers signaleren we kansen en verbeterpunten. We begeleiden je bij het inzetten van een nieuwe koers en het maken van moeilijke keuzes.

We zorgen ervoor dat jouw financiële administratie probleemloos verloopt. Eerst brengen we de basis op orde en ontzorgen we waar mogelijk. We dienen de jaarrekening in, deponeren die bij de KvK en doen je fiscale aangifte. Bij ons zijn je facturen, aanmaningen, salarisadministratie of projectadministratie in deskundige handen.

Je ontvangt rapportages op maand-, kwartaal- en jaarbasis, in lijn met jouw bedrijfsrichtlijnen en relevante wetgeving. We verdiepen ons in de cijfers en analyseren alle data in een vroeg stadium, zodat je waar nodig kunt bijsturen en niet voor verrassingen komt te staan. Dat geeft een gerust gevoel, zodat jij je volledig kan richten op jouw business.

HULP

Waar kan RS Finance mee helpen?

Financieringsaanvragen

Cash is de brandstof voor snel groeiende ondernemingen. We begeleiden ondernemers in het bepalen van hun financieringsbehoefte, het opstellen
van een financieringsaanvraag en het vinden van de juiste financiers.

BI Dashboarding

De administratie maakt steeds vaker gebruik van verschillende SAAS oplossingen om verschillende processen te ondersteunen. Door middel van de BI dashboards van de Big Data Chef kunnen ondernemers data uit verschillende processen combineren. Zo houden ze inzicht in hun financiële en operationele KPI’s.

Bezoek site

RS-Focus

Met RS Focus helpen we ondernemers om duidelijke doelen te stellen voor
hun onderneming. Deze focus helpt om gericht te werken aan groei en aan
de hand van onze cijfers kunnen we voortgang bewaken.

Bezoek site

CONTACT

Welkom bij de club!

Fantastisch dat we mogen bijdragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf. We zitten kort op de bal en gaan voor optimaal resultaat. Wil je meer grip op jouw groei als ondernemer? RS Finance maakt van cijfers mensenwerk.

Bezoek

Bezoekadres Amsterdam:
James Wattstraat 100
6e verdieping
1097DM Amsterdam

Bezoekadres Rotterdam:
Max Euwelaan 55
3062 MA Rotterdam

a

Postadres:
Postbus 51298
1007 EG Amsterdam

Bezoekadres Purmerend:
Wielingenstraat 133
1441 ZN Purmerend