Administratieve automatisering

HOE WIJ HELPEN

De waarde van IT & automatisering

Hoe meer er te administreren valt, hoe meer efficiency je haalt uit automatisering. Een oplopend aantal facturen per maand is natuurlijk een goed teken, je onderneming groeit! Maar als ondernemer wil je niet teveel tijd kwijt zijn met invoeren en controleren van gegevens. Dan komen we graag in actie.

RS Finance begrijpt de waarde van IT en Automatisering. We zijn een innovatieve partij en passen de nieuwste ontwikkelingen toe om onze boekhoudingen soepel en correct uit te voeren. Met groot plezier koppelen we allerlei administratiesystemen van de klant naadloos aan die van ons en zorgen dat alles perfect draait. Dat niet iedereen dit zo leuk vindt als wij, begrijpen we ook. Daarom nemen we alles uit handen en heeft onze klant er geen omkijken naar.

HULP

Waar kan RS Finance mee helpen?

Nulmeting

Een nulmeting begint altijd met de informatiebehoefte van de klant en een
inventarisatie van de bestaande processen. Die inventarisatie vormt de basis voor de selectie van een softwarepakket.

Implementatie

Onze consultants zorgen dat bestaande software beter wordt ingezet, of dat nieuwe software goed wordt geconfigureerd. Vaak worden verschillende SAAS oplossing gecombineerd en wij zorgen voor een goede koppeling tussen de verschillende pakketten. Dat kunnen standaard softwaretoepassingen zijn, maar we begeleiden ook de ontwikkeling van maatwerk.

Onboarding

Onderdeel van een succesvolle software-implementatie is de opleiding en begeleiding van de gebruikers. Tijdens de implementatie verzorgen onze consultants deze opleiding en daarna zijn ze beschikbaar om gebruikers vragen te beantwoorden.

CONTACT

Welkom bij de club!

Fantastisch dat we mogen bijdragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf. We zitten kort op de bal en gaan voor optimaal resultaat. Wil je meer grip op jouw groei als ondernemer? RS Finance maakt van cijfers mensenwerk.

Bezoek

Bezoekadres Amsterdam:
James Wattstraat 100
6e verdieping
1097DM Amsterdam

Bezoekadres Rotterdam:
Max Euwelaan 55
3062 MA Rotterdam

a

Postadres:
Postbus 51298
1007 EG Amsterdam

Bezoekadres Purmerend:
Wielingenstraat 133
1441 ZN Purmerend