Payroll & HR

Financiële administratie is onze basis. De boekhouding voor ondernemers doen we nauwkeurig, op tijd en Rock Solid.

Financiële administratie is onze basis. De boekhouding voor ondernemers doen we nauwkeurig, op tijd en Rock Solid. We nemen alle administratieve zorgen graag van je over. En als team zetten we daarbij graag een paar stappen extra voor het succes van onze klanten. Want de juiste financiële strategie maakt het verschil voor de ondernemer. Dat maakt RS Finance de boekhouders met lef!

Een tevreden werknemer, is een productieve werknemer. Naast het bieden van een uitdagende en creatieve werkomgeving, is vertrouwen de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering. Het op tijd betalen van het salaris is daar het beste – en meest logische – voorbeeld van. Deze tijdrovende klus vraagt de nodige zorgvuldigheid. Daarom is het uitbesteden van de salarisadministratie een geruststellende gedachte. RS Finance heeft de kennis én de tools om dit terugkerende proces sneller, eciënter en kostenbesparend van je over te nemen. En daarbij kijken we zeker niet alleen naar de cijfers, maar vooral ook naar jouw mensen.

 

Payroll

Ons team van ervaren payroll professionals zorgt iedere maand voor een efficiënte loonrun. Werkgevers en werknemer krijgen toegang tot hun eigen personeels- en salarisinformatie. We helpen ondernemers om hun weg te vinden in arbeidscontracten, loonheffingen, cao’s en pensioenen.

 

HR Concultancy

Onze HR consultants helpen ondernemers met alle voorkomende vragen op het gebied van goed werkgeverschap. De vraag heeft vaak een juridische achtergrond, maar wij zoeken de oplossing liever in goed overleg.

Meer informatie nodig?

CONTACT

Welkom bij de club!

Fantastisch dat we mogen bijdragen aan de groei en het succes van jouw bedrijf. We zitten kort op de bal en gaan voor optimaal resultaat. Wil je meer grip op jouw groei als ondernemer? RS Finance maakt van cijfers mensenwerk.

Bezoek

Bezoekadres Amsterdam:
James Wattstraat 100
6e verdieping
1097DM Amsterdam

Bezoekadres Rotterdam:
Max Euwelaan 55
3062 MA Rotterdam

a

Postadres:
Postbus 51298
1007 EG Amsterdam

Bezoekadres Purmerend:
Wielingenstraat 133
1441 ZN Purmerend